Hotel Maya Luna Spa

Een ontspannende massage en gezichtsbehandeling is de beste manier om te relaxen. Patricia is onze therapeute. Ze beschikt over alle diplomas. Ze biedt verschillende soorten massage en gezichtsbehandeling aan. De plek waar je de massage en gezichtsbehandeling wilt kun je zelf uitkiezen. Op het strand, op het terras van de bungalow of binnen. Als het weer het toelaat kun je zelfs een massage en gezichtsbehandeling op je dakterras krijgen.

Prijs voor een half uur massage is 30 USD. Een uur massage kost 45 USD. Het is ook mogelijk om samen met iemand anders tegelijketijd een massage te krijgen. Patricia neemt dan een vriendin mee.

Maya Luna Spa – Massage en gezichtsbehandeling

Relax met een van de gezichts massages die Patricia aanbiedt. Of probeer een van de ontspannende gezichts maskers.
Patricia heeft voor elk huid-type een zelfgemaakt recept. Alle gezichtsmaskers zijn bereidt met natuurlijke ingredienten uit de omgeving. Patricia gebruikt o.a. klei, ei, suiker, rozenwater, komkommer en avocados. Ze gebruikt een verfrissend yoghurt masker voor alle huis types. Of probeer een verjongend masker op basis van pompoen. Heb je een droge huid? Probeer Patricias klassieke melk masker. Met honing, aloa en verschillende olies. Maya Luna massage en gezichtsbehandeling : verfris je huid in een relaxte omgeving.

Gezichts massage

Een gezichtsmassage is een goede hulp om de zachtheid van de huid te herstellen na het verwijderen van make-up. Of om de huid te kalmeren na een overvloed aan zon.

* Droge huid: gezichts massage stimuleert bloedcirculatie en voedt de huid.
* Vette huid : voor dit huidtype is het essentieel een strict schoonmaak regiem te volgen
* Open porieen: een van de meest voorkomende huidproblemen, maar redelijk makkelijk op te lossen
* Gezichts reiniging : eet fruit en groentes en drink zoveel mogelijk water. Dit helpt om een gezond gezicht te behouden.
* Verfrissend en verkwikkend : zout water, de golven en de zeebries . Deze geven je gezicht een gezonde look.

Gezichts masker

Droge huid – aktiveert de bloedcircualtie en helpt de huis voeden. Ingredienten honing, eigeel, melk poeder

Vette huid – voor dit huidtype is het essentieel een strict schoonmaak regiem te volgen. Ingredienten honing, eiwit, limoen juice, bakpoeder.

Grote open porieen – een van de meest voorkomende huidproblemen, maar redelijk makkelijk op te lossen. Ingredienten: watermeloen

Maya Luna prijslijst Massage en gezichtsbehandeling

Gezichts en lichaams massage 700 pesos of 70 USD
Tijdsduur : 1 uur en 30 minuten

Gezichts en lichaams massage 500 pesos of 50 USD
Tijdsduur : 1 uur

Lichaams massage alleen rug, armen, benen en voeten.
30 minuten
300 pesos of 30 USD

Gezichtsmassage
30 minutes
250 pesos of 25 USD

WhatsApp chat