Nederlandse accommodaties wereldwijd.

Voor iedereen die om wat voor reden dan ook op zoek is naar mooie, kleinschalige en bijzondere plekjes op de wereld, opgezet en begonnen door Nederlandse ondernemers… Hieronder een lijstje met accommodaties die gestart en gebouwd zijn door Nederlanders, door hen gerund worden en waar natuurlijk ook Nederlands gesproken wordt. Zeker prettig als je met kinderen op reis bent!

Wereldwijd
Allereerst nodigen we je uit om een kijkje te nemen bij Globaldutchies.nl, hét vakantieplatform voor de Nederlandstalige vrouw wereldwijd. Wordt lid voor maar 2 euro per jaar (+€0,40 transactiekosten) en krijg toegang tot tientallen unieke accommodaties van Nederlandse vrouwen. Alle bijdrages zijn donaties aan een goed doel, kleine projecten die voor ogen hebben de positie van meisjes en vrouwen te verbeteren.
Heb je zelf een hotel of vakantie accommodatie? Ben je geinteresseerd in een uitgebreide publicatie van jouw unieke accommodatie? Ria Luitjes heeft het platform opgericht en kan je er meer over vertellen. Zij is tevens eigenaresse van Villa Breeze, een prachtig vakantie verblijf met zwembad op Curacao.

Noord Ecuador, Andes gebergte, Otavolo
Hotel Doña Esther is een sfeervol klein koloniaal hotel in het hartje centrum van Otavalo, een dorpje midden in het Andes gebied in Ecuador. Wendy van Driel is de eigenaresse en je kunt reserveren via hostalesther@yahoo.com

Centraal Portugal, het “groene hart”, Arganil (Valbona)
Casa Traca, een kleine bed & breakfast gelegen tussen Viseu en Coimbra, is een uitstekende keus om vandaar uit Centraal Portugal te ontdekken. Jose van der Zwan is de Nederlandse eigenaresse. Voor reserveringen: casatraca@hotmail.com

WhatsApp chat