Al onze bungalows staan op het strand en hebben een dakterras met uitzicht op zee!

 


bungalow op het strand

Bungalow op het strand


gevulde ananas

Ons restaurant


Zeiltocht vanuit Eco Hotel Restaurant Maya Luna Mahahual

Snorkel&duik Tours

Over Mahahual hotel Maya Luna

Hotel Maya Luna Swan
Mahahual Hotel Maya Luna is een klein ecologisch resort aan de Caraïbische kust van Mexico. Wat kun je bij ons verwachten?

Online Reservations

Speciale Vermeldingen

 • Paradijs aan Zee

  Maya Luna is een plek om volledig tot rust te komen en te genieten van de natuur en van de heerlijke keuken van het restaurant. Slapen met het geruis van de zee en palmbomen op de achtergrond, wie wil dat nou niet?... Bedankt voor een onvergetelijk verblijf, muchas gracias por todo!! Ik kom zeker gauw terug!

  Heerlijk weg uit de drukte

  Na een week in Maya Luna weer helemaal bijgekomen. De prachtige natuur, de ligging direct aan zee en de vriendelijke ontvangst maken deze plek uniek! Zonsopgang direct vanuit je luie bed meemaken, lekker ontbijten, zonnen, luieren en vooral genieten. Jan en Carolien, bedankt voor jullie gastvrijheid!

  Heerlijk paradijsje

  Het is een hele fijne plek, het voelt in the middle of nowhere maar toch niet helemaal. Je komt er totaal tot rust, het strand is adembenemend mooi. Het eten is inderdaad heerlijk! En slapen met op de achtergrond de ruisende zee maakt alles compleet! Terugkomen doe ik zeker naar deze prachtige plek!

  Totale ontspanning en rust

  Heerlijke hangplekjes overal op het strand en bij je eigen bungalow, voldoende privacy, fijn bed! geluid van de zee, prachtig snorkelen en duiken (of een tour in de omgeving) massage is mogelijk op je dakterras, vers eten, cocktails, zon, wat lezen en je alleen nog druk maken over wat voor lekkers je nu weer zal kiezen van de kaart... we zouden zo weer terug gaan.

  Hotel Maya Luna reviews op Tripadvisor
 • Paradise!

  Neem het eind van de wereld, zie daar palmbomen en witte stranden, je eigen strandhuisje is je hotelkamer, het ruisen van de zee hoor je in je bed op nog geen 25 meter afstand en je bent in Maya luna, wat een paradijsje!!! Ik ben hier met een dame op leeftijd geweest in een "rolstoel" en ook voor haar was het mogelijk om met blote voeten in het zand te zitten, heerlijk!!!

  Een aanrader!

  Een internationale scene, met gastheer en vrouw die je in het Frans, Engels, Spaans, Duits of Nederlands te woord staan en je het naar je zin willen maken. Een lekkere keuken, probeer vooral de gevulde ananas

  Paradijs

  Wij hebben in februari vier heerlijke dagen bij Maya Luna gehad. De bungalows zijn eenvoudig maar mooi en staan pal op het prachtige witte strand. Elk huisje heeft eigen strandbedden en hangmatten en natuurlijk dat geweldige dakterras. Zo leuk om te kijken naar de overvliegende pelikanen.

  Ideaal om op adem te komen

  Alsof je in het paradijs aankomt, na een lange zwerftocht door Zuid- en Midden-Amerika. Een eigen strand buiten het gewoel van het stadje, prachtig rif om te snorkelen op zwemafstand, een mooie wandeling over het strand naar het centrum. Elke kamer is een eigen huisje, met een eigen dakterras om 's nachts naar de sterren te staren. Wat wil een mens nog meer

  Reviews op Tripadvisor over Hotel Maya Luna
WhatsApp chat