Diervriendelijk hotel Maya Luna

Diervriendelijk hotel Maya Luna in Mahahual, Mexico

Maya Luna is een diervriendelijk hotel in Mexico. Ons hotel ligt in een afgelegen gebied, waar honden heerlijk kunnen ravotten op het strand en zwemmen in de zee. Zonder dat buren daar last van hebben. Onze hond Dinga heeft zelf haar eigen paradijsje gevonden:

Hallo ik heet Dinga en ik vind het leuk om andere honden met hun baasjes uit te nodigen in het diervriendelijk hotel waar ik woon. Op het strand voor het hotel kun je je uitstekend vermaken !

Ik ben aankomen lopen bij diervriendelijk hotel Maya Luna toen ik ongeveer 5 maanden oud was. In het begin wilden ze me daar niet. Ik denk dat dat was vanwege de katten die daar woonden. Ze negeerden me gewoon en ik kreeg ook geen eten. Maar ik had besloten dat Maya Luna mijn favoriete plek was en dat ik daar wilde wonen. De 2 weken daarna heb ik ze laten zien dat ik een hele goede waakhond kan zijn. En toen ik bijna wanhopig werd, gaven ze me opeens te eten. Ze vertelden me dat ik mocht blijven ! Joh, dat was echt de beste maaltijd die ik ooit gehad heb ! (Hele goede keuken, jouw baasjes moeten daar ook eens gaan eten !).

En nu, mijn baasje en ik…we zijn beste vriendjes. Ik probeer altijd om haar te plezieren.Ik ben altijd erg aardig tegen de gasten, vooral tegen kinderen. Ik ben er wel trots op dat iedereen mij zo´n lieve hond vindt.

Droppie hebben we in oktober 2012 in de mangrove achter het hotel gevonden. Mijn baasje denkt dat ie maar 3 weken oud was. We hebben hem geadopteerd en nu deel ik de bank van mijn baasje met hem. We kunnen goed met elkaar overweg. Alleen is hij een beetje bang voor mensen die ie niet kent. Heel soms spelen we samen op het strand. Hier is een foto van hem en mij samen waar we aan het eten zijn.

Oh, nog een laatste maar niet minder belangrijk dingetje. Ook al is Maya Luna een diervriendelijk hotel, er is 1 plek waar ik niet mag komen en dat is binnen in het restaurant en de keuken. Als je bij me op bezoek komt, mag jij ook niet naar binnen. Geen paniek, want er is genoeg plek buiten om te spelen! Als jouw baasje het goed vindt, mag je wel binnen in de bungalow slapen.

Als jouw baasje een ander diervriendelijk hotel zoekt in Mexico waar je naar binnen mag, dan moet hij hier even kijken Diervriendelijk hotels in Mexico.

[thumbnails_gallery images_from_media_library=”La Dinga el perro de pet friendly hotel maya luna Mahahual,Dinga y Droppie las mascotas del pet-friendly hotel maya luna,vecinos visitando pet-friendly hotel Maya Luna en catamaran,Return guests. Se admite mascotas en hotel Maya Luna,Relax en la hamaca@hotel pet friendly maya luna Mahahual,Return guest Dharma @pet friendly hotel Maya Luna,Tour de kayak at pet-friendly Hotel Maya Luna”]