Sunrise at Hotel Maya Luna Mahahual

Sunrise at Hotel Maya Luna Mahahual

Hotel Restaurant Maya Luna roof decks of bungalows

View over the ocean

Pelicans in front of Hotel Restaurant Maya Luna

Pelicans in front of Hotel Restaurant Maya Luna

Maya Luna guests coming back from a snorkel tour

Maya Luna guests coming back from a snorkel tour

Full moon at Hotel Restaurant Maya Luna

Full moon rising out of the ocean in front of Maya Luna

Welkom bij ecologisch hotel Maya Luna.

Hotel Maya Luna is een rustig, klein ecologisch hotel ten zuiden van Mahahual, Costa Maya. Wil je even weg uit de gekte en de stress van het dagelijks leven? Maya Luna is de perfecte plek om bij te komen. Lezen, luieren of een beetje na te denken in een mooie, relaxte omgeving.
Alle bungalows staan direct op het strand, op 22 meter van de zee. Elke bungalow heeft een strand terras met hangmatten. Voor elke bungalow staat een kleine palapa met hangmatten en strandstoelen. Het dakterras is de favoriete plek van veel gasten. S’ochtends heb je daar een prachtig uitzicht als de zon uit de zee opkomt. Overdag is het een fantastische plek om de vele vogels van dichtbij langs te zien vliegen. Aan het eind van de middag is het de plek bij uitstek om te genieten van een koud biertje of een tropische cocktail. We raden iedereen aan om een reservering te maken vlak voor dat het volle maan is. De maan komt uit de zee op en verlicht vaak het hele water. Bijvoorbaat verzekerd van een plekje in de top 5 van mooiste momenten van je vakantie.

Volle maan bij ecologisch hotel Maya Luna
Restaurant Maya Luna.

Ons restaurant is tijdens het hoogseizoen open voor ontbijt, lunch en diner. Onze keuken is inmiddels in de wijde omtrek bekend om onze gevulde ananas. Naast ons vaste menu bieden we regelmatig een dag specialiteit aan. Voor ouders met kinderen: laat ons weten wat hun favoriete gerecht is, en onze kok maakt het klaar. In ons restaurant en op de patio is draadloos internet aanwezig.

Activiteiten in de buurt van ecologisch Hotel Maya Luna.

Vlak voor ons hotel ligt het Meso American Barrier Reef. Dit rif is het op een na grootste nog levende rif in de wereld. Het rif strekt zich uit van Honduras tot Mexico. Dit rif biedt uitstekende mogelijkheden voor snorkelen en duiken. Ecologisch hotel Maya Luna werkt met verschillende lokale duikcentra, bijvoorbeeld met Gypsea Divers. We kunnen ook vis tours regelen, zowel diepzee vissen als flyfishing. Allemaal met professionele instructeurs of begeleiders. Laat ons weten welke activiteiten je graag wilt doen. Wij brengen je in contact met de juiste mensen.

In en rondom Mahahual zijn er veel sportieve activiteiten te doen. Vanuit ecologisch hotel Maya Luna kun je een aantal hele mooie dagtochten maken. De meest fantastische plekjes liggen op ongeveer 1 a 1.5 uur rijden van ons hotel. Een populaire dagtocht is een bezoek aan de Maya tempel site van Chacchoben. Veel mensen combineren dit met een duik in het meer van Bacalar. Dit prachtige meer wordt ook wel het “Meer van de 7 kleuren” genoemd. Sommige gasten hebben het geluk gehad met dolfijnen te kunnen zwemmen in de open zee. Anders is er altijd de optie om te zwemmen met dolfijnen bij Costa Maya Dolfinarium. Dit ligt op 20 minuten afstand van ons hotel.

Huisdieren zijn welkom in ecologisch hotel Maya Luna. Lees de uitnodiging van onze hond en trakteer jullie hond op een droom vakantie in het paradijs.

Reservation Inquiry

If you are interested in staying with us, please send an email to info@hotelmayaluna.com with the following information: Name, check in, check out and amount of persons. We will answer asap. No answer within 24 hours? Please check your spambox!

adds by google